Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse organizează, prin Direcția Generala de Familie și Politici Demografice, împreună cu partenerii săi sociali, “Gala Binelui – ediția 2024”.

“Gala Binelui – ediția 2024”

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Comunicat de presă


Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse organizează, prin Direcția Generala de Familie și Politici Demografice, împreună cu partenerii săi sociali, “Gala Binelui – ediția 2024”.

Evenimentul va avea loc în data de 28 februarie, începând cu ora 18.00, la Sala Luceafărul situată pe strada Ion Ghica, nr. 3, sector 1, București.

La Gala Binelui vor fi premiate și promovate proiectele, acțiunile și inițiativele de impact implementate de către ONG-uri sau grupuri de inițiativă civică pe parcursul anului 2023.

Cu această ocazie invităm toți reprezentanții societății civile să ne transmită o descriere succintă a unui proiect realizat pe parcursul anului 2023, cu impact notabil la nivelul grupului țintă, a comunității sau regiunii unde a fost implementat.

În funcție de obiectivele generale ale fiecărui proiect, acestea vor fi grupate pe categorii după cum urmează:

  • Drepturile copilului și ale familiei
  • Comunitate și implicare socială
  • Educație și tineret, asisteță socială și servicii medicale
  • Egalitatea de șanse și violență domestică
  • Antreprenoriat

Proiectele se transmit folosind formularul tip, care se regăsește pe site-ul Ministerului Familie, Tineretului ș Egalității de Șanse la adresa    https://mfamilie.gov.ro/1/gala-nationala-a-binelui-2024/, până la data 19.02.2024, ora 23:59, la adresa de mail galabinelui2024@mfamilie.gov.ro. Acestea vor fi evaluate și apoi premiate în cadrul evenimentului nostru din data de 28 februarie 2024.

Vă felicităm pentru activitatea desfășurată și vă asigurăm de sprijinul nostru instituțional în derularea proiectelor dumneavoastră de viitor, a căror obiective sunt corelate cu domeniul specific de activitate al instituției noastre.

“Gala Binelui – ediția 2024”.
Sari la conținut